Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Tudd meg Te is mit gondol Tamás fénymásoló bérlés szolgáltatásunkról- Interjú

Tudd meg Te is mit gondol Tamás fénymásoló bérlés szolgáltatásunkról- Interjú
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Még hezitálsz, hogy bérelj e tőlünk fénymásolót vagy nyomtatót? Akkor olvasd el interjúnkat egyik kedves ügyfelünkkel, aki már több, mint 10 éve veszi igénybe fénymásoló bérlés szolgáltatásunkat.

Mi: Kedves Tamás, köszönöm, hogy rászántad az időt erre a beszélgetésre. Kezdjük is a legelején. Kérlek, áruld el nekünk, hogy mivel foglalkozol, amihez szükséged van a fénymásoló bérlés szolgáltatásunkra.

Tamás: Sopron központjában vezetek egy ingatlan irodát, ahol jelenleg 12 értékesítő és egy pénzügyi tanácsadó dolgozik. Gondolom nem is kell tovább ecsetelnem, hogy mennyi mindent kell fénymásolnunk.

Mi: Hogyan találtál ránk 10 évvel ezelőtt?

Tamás: Jót kérdeztél! Úgy emlékszem, hogy egy ismerősöm ajánlott Titeket. Ha jól tudom Ő is a mai napig tőletek béreli a fénymásolókat, nyomtatókat, így mondhatjuk, hogy mind a ketten elégedettek vagyunk. 🙂

Mi: Igen, jól tudod.  Sokat kerestél mielőtt döntöttél?

Tamás: Igazából csak felszínesen foglalkoztam a kérdéssel, számomra az ismerősöm ajánlása vitte a pálmát. Ennél jobb reklám nincs is, nem igaz?

Mi: Miért döntöttél a vásárlás helyett a bérlés mellett?

Tamás: Mert egyszer már vásároltam és megbántam. Vettem egy kisebb, de viszonylag drága készüléket, de sajnos nem bírta a strapát. Nagyon hamar tönkrement, a szerviz miatt pedig szaladgálhattam én. Ekkor elhatároztam, hogy valamilyen más megoldás után kell néznem, mert ez semmilyen szempontból nem gazdaságos.

Mi: A baráti jó tanácson kívül milyen szempontok voltak még fontosak?

Tamás: Természetesen az ár-érték arány egy lényeges szempont volt. Szerettem volna egy olyan vállalkozást találni, akiknél nem érzem azt, hogy a semmibe fizetek. Rövid megelőző kutatásom során találkoztam néhány olyan céggel, akik szerintem irreális árat kértek. A második legfontosabb a munkatársaitok hozzáállása volt. Mivel rá vagyunk szorulva a segítségetekre  lényeges, hogy mindig  számíthassunk rátok. Ha jól emlékszem a harmadik helyen az ígért (és egyébként betartott) gyors reakció idő állt. Nekünk tényleg egész nap szükségünk van a fénymásolóra, hogy folyamatosan dolgozni tudjunk, így nincs időnk szakit keresni és megvárni, hogy valamikor kiérjen.

Mi: Milyen gyakran kell minket kihívnod?

Tamás: Remélem, nem veszed sértésnek, de szerencsére elég ritkán. Egy évben maximum 1-2 alkalommal, de van, hogy egy évig sem találkozunk. Ez jó mindenkinek, mert ez azt jelenti, hogy halad a munka, Ti pedig elégedettek lehettek a fénymásolóitok minőségével.

Mi: Milyen jó tanáccsal szolgálnál azoknak, akik éppen most keresnek partnert a fénymásoló bérléshez?

Tamás.: Én főképp a saját jó példám alapján tudok tanácsot adni, kérjék ki az ismerősök véleményét. Ha nincs senki, aki jó tanácsot tudna adni, akkor döntsön a munkatársak segítőkészsége. Ahogyan már említettem ez számomra nagyon fontos tényező. Mivel mi csak béreljük az eszközöket minden probléma esetén hozzátok fordulunk, ezért nagyon fontos a segítőkészségetek és, hogy azonnal cselekedtek. Sok vállalkozásnál, ahogyan nálunk is nagyon fontos, hogy azonnal kéznél legyenek a szükséges papírok, fénymásolatok, hiszen az ügyfeleinket csak így tudjuk maradéktalanul kiszolgálni. Ehhez pedig az kell, hogy villámgyorsan menjen a probléma megoldás.

Mi: Kedves Tamás! Nagyon szépen köszönjük, időt szakítottál ránk és válaszoltál a kérdéseinkre. Remélem, még nagyon sokáig ilyen sikeresen tudunk majd együtt működni.

Tamás: Nagyon szívesen válaszoltam. Remélem, hogy sokaknak hasznosak lesznek a gondolataim. Biztos vagyok benne, hogy még sok éven át megtartunk Titeket partnerünknek.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük