Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Nálunk kapható irodai fénymásoló márkákról bővebben.

Nálunk kapható irodai fénymásoló márkákról bővebben.
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Irodai fénymásoló beszerzését tervezed? Még nem tudod, hogy vennél vagy bérelnél, de egy biztos, hogy szükséged lesz valamilyen eszközre? Akkor ismerkedj meg jobban a nálunk kapható márkák történeteivel, amik lehet, hogy segítenek meghozni a legjobb döntést.

Irodai fénymásoló márka: Epson

Egy japán elektronikai cég, melynek egyik legfőbb profilja a nyomtató gyártás. De ezen felül szkennerek, asztali számítógépek, üzleti, multimédiás és házimozi projektorok, nagy házimozi televíziók, robotok és ipari automatizálási berendezések gyártásával is foglalkozik. A vállalkozást 1942-ben alapították Suwa-ban, Japánban. 1968 szeptemberében Shinshu Seiki elindította a világ első mini-nyomtatóját, az EP-101-et), amely hamarosan számos számítógépbe került. 1975-re az Epson név már a nyomtatók új generációját jelentette. 1978 júniusában a TX-80 (TP-80), nyolcvan oszlopos mátrixnyomtatót forgalomba hozták, és főként a Commodore PET számítógép rendszernyomtatóként használták. Kétévnyi további fejlesztés után 1980 októberében egy jobb modell, az MX-80 (MP-80) került bevezetésre. Hamarosan ez lett az Egyesült Államokban a legtöbbet értékesített modell. 2012 harmadik negyedévében az Epson globális piaci részesedése a nyomtatók, másolók és multifunkciós készülékek eladásában 15,20 százalék volt.

Ahogyan Te is láthatod az Epson egy nagy múltra visszatekintő cég, mely folyamatos innovációkkal mind a mai napig az élvonalban tudott maradni. Termékeik praktikusak és a japán precizitást hűen tükrözik.

Irodai fénymásoló márka: Sharp

A Sharp szintén egy multinacionális vállalat, mely 1912-óta működik a Japán Abeno-ku városában.  A cég a nevét az egyik alapító találmányáról az Ever-Sharp mechanikus ceruzáról kapta. Az alapító Hajakava Tokudzsi 1912. szeptember 15-én, Tokióban alapított egy fémfeldolgozó üzemet, ahol akkor mindössze három munkás dolgozott. A kezdetekben a vállalkozás még nem foglalkozott nyomtatókkal, hanem rádiókat gyártott. Majd később televíziókat és a napelemek területén is kutatásokba fogtak.1962-ben indult el az „R–10” –es elnevezésű mikrohullámú sütő sorozatgyártása. 1963-ban pedig a Sharp napelem moduljainak a gyártása kezdődött el. 1964-ben a Sharp kifejlesztette a világ első hordozható elektromos asztali számológépét, ami akkoriban roppant értékes volt. A Sharp 1990-ben kifejlesztette az első színes faxkészüléket. 2007-ben a Sharp mutatta be az akkor legnagyobb képátmérőjű LCD televízióját, ami 273 cm volt.

A Sharp nem csak a nyomtatás technika, hanem számos más területen is jeleskedett és a mai napig is fontos szerepe van a technikai világban. Ez a magas szintű tudás és felkészültség a nyomtatókon és fénymásolókon is visszaköszön.

Irodai fénymásoló márka: Lexmark

Az eddigi vállalkozások közül a legfiatalabb, mivel 1991-ben alapították. Székhelye Lexington városában található. 2010 májusában a Lexmark megvásárolta a Perceptive szoftvert 280 millió dollárért, hogy az általuk készített szoftverekkel is a Lexmark kínálatát erősítsék. A Perceptive Software olyan szoftvergyártó cég volt, amely vállalati tartalomkezelési és dokumentumkiadási alkalmazásokat fejlesztett ki.

2011-ben a Lexmark International megvásárolta Hollandiában működő Pallas Athenét egy körülbelül 50,2 millió dollárért. A Pallas Athena megvásárlása üzleti folyamatmenedzsmentet, dokumentumkimenet-kezelést és folyamatbányászati ​​szoftvereket biztosított a Lexmark szolgáltatásaihoz. 2016 áprilisában beszámoltak arról, hogy a Lexmarkot az Apex Technology és a PAG Asia Capital 3,6 milliárd dollárért vásárolja meg. Az ügylet 2016. november 29-én lezárult. A Lexmark kijelentette, hogy székhelye Lexingtonban marad.

Bár a Lexmark a legfiatalabb az eddig bemutatott márkák közül, de nem kevés energiát fektetett már bele, hogy hardveresen és a szoftveresen is a nagyok nyomába léphessen.

Irodai fénymásoló márka: Kyocera

Szintén Japán tulajdonú cég, melynek székhelye Kiotóban található. Dr. Kazuo Inamori alapította 1959-ben, eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. Manapság a Kyocera a világvezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos irodai felszerelések, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok előállításában. A vállalat három kulcs területet lát el termékeivel: információ és kommunikáció; környezetvédelem; életszínvonal növelése. Ez utóbbihoz hozzátartozik az is, hogy rengeteg szociális támogatást is kezdeményez, mint például Kyoto díjat, mely olyan embereket jutalmaz, akik az alábbi 3 kategóriában kiemelkedő eredményt értek el: haladó technológia, alapvető tudomány, művészet és filozófia.

A Kyocera láthatóan nem csak egy felé fókuszálja a figyelmét, de ha egyszer valamibe belefog, akkor az szuper modern és fenntartható lesz.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük