Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Sharp fénymásoló- kitűnő megoldás kizárólag profiknak!

Sharp fénymásoló- kitűnő megoldás kizárólag profiknak!
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Eddig már több nagy nyomtató gyártó céget bemutattunk annak érdekében, hogy könnyebben kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbbet. Most ismerkedj meg egy újabbal a legnagyobbak közül, a Sharp fénymásoló gyártó céggel.

Sharp Corporation

A Sharp egy japán multinacionális vállalat, mely a Foxcon egyik leányvállalata és elektronikai termékek tervezésével és gyártásával foglalkozik.1912-ben alapította Hajakava Tokudzsi. 1912. szeptember 15-én, Tokióban elindított egy fémfeldolgozó üzemet. Az üzemben kezdetben három alkalmazott dolgozott és az indulótőkéje csupán 50 jen volt. Székhelye Japánban, Oszakában található. A cég a nevét az egyik alapító tag találmányáról az Ever-Sharp mechanikus ceruzáról kapta. A Sharp által gyártott főbb technológiák: multi funkciós nyomtató eszközök, mikrohullámú sütők, légkondicionálók, LCD kijelzők, napelemek, mobiltelefonok, audiovizuális szórakoztató berendezések, projektorok, pénztárgépek, CMOS és CCD szenzorok.

Az 1923-as nagy kantói földrengés után a cég átköltözött Oszakába, ahol elkezdte tervezni a japán rádiókészülékek első generációját. Ezeket a kristálydetektoros rádiókat 1925-ben kezdték el forgalmazni, majd 1953-ban a Sharp elkezdett televíziókészülékeket gyártani, 1959-ben pedig a napenergia területén is versenybe szállt és elkezdett kutatni. 1962-ben indították el az „R–10” névre hallgató mikrohullámú sütő gyártását, 1963-ban pedig a Sharp napelem moduljainak a gyártásához fogott hozzá.  1964-ben a Sharp kifejlesztette a világ legelső hordozható elektromos asztali számológépét, melynek akkoriban igen értékes volt  535 000 jen-t kóstált.

A Sharp régebben az 5. legnagyobb televízió gyártó cég volt a világon, olyan versenytársak mögött szorosan, mint a Samsung, LG, Sony, Panasonic. Mottójuk a következő volt: „Olyan termékeket gyártunk, amit mások utánozni szeretnének.” Sajnos a 2008-as világválság és egyéb gazdasági események nem tettek jót a vállalatnak, 20012-re csökkenteniük kellett a működésüket. De szerencsére sikerült kilábalnia a nehézségekből és a mai napig rendületlenül üzemel.  

Amikben a Sharp jeleskedett a világon:

  • 1966-ban a Sharp bemutatta az első integrált áramkörű számológépüket.
  • 1976-ban elkezdték használni a cég által gyártott napelemeket a japán műholdakon.
  • 1990-ben kifejlesztette az első színes faxgépet.
  • 1992-ben bemutatták az első színes LCD képernyővel rendelkező videó kamerát.
  • 1995-ben pedig bemutatták az első billentyűzettel és tollal rendelkező PDA-t, mely Zaurus névre hallgatott.
  • 1999-ben bemutatták a világ legelső MPEG-4 technológiával működő internetes ViewCam kameráját.
  • 2000 novemberében látott napvilágot a világon a legelső beépített kamerával rendelkező mobiltelefon.
  • 2007-ben a Sharp mutatta be a világon a legnagyobb képátmérővel rendelkező LCD tévéjét.


Ahogyan Te is láthatod a Sharp számos területen az élmezőnyben van a világ technológia fejlesztéseiben. Egyértelműen elmondható róluk, hogy igazi maximalisták. Éppen ezért a fénymásolóik is kiváló minőségűek. De, ha már használtál bármilyen Sharp eszközt, akkorezt Te is biztosan tudod.

Sharp fénymásoló általános vélemények:

„Strapabíró, költséghatékony eszköz!”

„ Masszív eszköz, minőségi anyagból. Könnyű volt beüzemelni és használni is. Egyértelmű a menürendszere és gyorsan dolgozik. Elégedett vagyok!

„Jó kis gép és szépen nyomtat”

„Kiváló ár-érték arány, szerintem sokat tud az áráért. A kezelése is egyszerű és nekem a külseje is tetszik.”Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük