Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Epson nyomtató bérlés- számodra is jó választás!

Epson nyomtató bérlés- számodra is jó választás!
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

A nyomtatók terén is tengernyi választási lehetőséggel számolhatsz, ami elsőre jól hangzik, de ha egy kicsit bele veted magad a kutatásba laikusként könnyen fejfájást okozhat. Persze főként a konkurencia sarkallja vállalatokat a fejlesztésre, így nem akarunk ebből problémát csinálni. De, hogy Neked egy kicsit segíthessünk a döntésbe bemutatunk még egy nyomtató gyártó céget, akiket érdemes megismerned.

Seiko Epson Corporation

Epson egy japán elektronikai cég , ami a világ egyik legnagyobb nyomtató és egyéb informatikai képalkotójaként van jelen a piacon. A székhelye Suwában, Naganóban található, számos leányvállalattal rendelkezik világszerte. Tintasugaras nyomtatók, pontmátrix és lézernyomtatók, szkennerek, asztali számítógépek, üzleti, multimédiás és házimozi projektorok, nagy házimozi televíziók, robotok, pénztárgépek, laptopok, integrált áramkörök, LCD alkatrészek és egyéb kapcsolódó elektronikus alkatrészek és ipari automatizálási berendezések gyártásával, értékesítésével foglalkoznak. Ahogyan Te is láthatod az Epson széleskörűen jelen van a technikai piacon, azonban ez a szétszabdalt figyelem ebben az esetben nem a hátrányára válik a cégnek, hiszen az egyik területen szerzett technikai tudás a másikon is hasznos lehet.


Az Epson gyökerei egészen 1942-ig nyúlnak vissza egy Daiwa Kogyo Kft nevű óraüzletig. Ekkoriban még Seiko márkájú órákat gyártottak egy körülbelül 22 alkalmazottat számláló gyárban. Ugye, hogy mennyire messzire van ez a mai cég óriástól? Majd 1959-ben némi átalakulás után létrejött a Suwa Seikosha Co., Ltd, a mai Seiko Epson Corporation elődje.


1978-ban piacra dobták a TX-80 (TP-80), nyolcvan oszlopos mátrixnyomtatót, majd két év múlva követte a tovább fejlesztett utódja az MX-80 (MP-80). Ezután már sorra jöttek a további fejlesztések és a világhírnév. 1982 júliusában a Shinshu Seiki hivatalosan is elnevezte magát Epson Corporationnek, és elindította a világ első kézi számítógépét, a HX-20-t (HC-20), majd 1983 májusában a világ első, hordozható színes LCD TV-jét fejlesztette ki és indította útjára cég. Majd teltek múltak az évek, a cég tovább fejlesztette a kiskereskedelmi hálózatát és ügyfélszolgálatát, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassanak az ügyfeleknek. 2003-ban a cég kikerül a Tokiói értéktőzsdére, de továbbra is a Hattori család marad a fő részvényes. 2012 harmadik negyedévében az Epson globális piaci részesedése a nyomtatók, másolók és multifunkciós készülékek eladásában 15,20 százalék volt. 2015 szeptemberében az Epson bemutatta a legújabb nyomtatóját, az Epson ET-4550-et, amely a nyomtatópatronok helyett lehetővé teszi, hogy a tintát a tintapatronok külön tintatárolójába öntse.

Miért érdekes számodra mindez?

Mert nagyon jól mutatja a vállalat hozzá állását, elköteleződését a nyomtató gyártással kapcsolatban. A cég az 1942-es megalakulás óta számtalan újítást eszközölt, melyek mind a születendő termékek javát szolgálták. Az Epson egy igazi technológia óriás, aki mindent megtesz azért, hogy hű lehessen jó hírnevéhez. Talán ezért is ennyire sikeresek a nyomtató gyártásban is.

Epson nyomtató bérlés – számodra is jó választás!

A Epson nyomtatók kiváló minőségűek, könnyen kezelhetők és gyorsan dolgoznak. A sokévnyi innováció meghozta a gyümölcsét és mára az egyik legjobb nyomtató gyártó céggé nőtte ki magát. Ezért biztos lehetsz benne, hogy ha a Epson nyomtató bérlés mellett döntesz nem ér majd csalódás.

Ha még mindig nem lennél biztos a dolgodban összegyűjtöttünk néhányat az Interneten található vélemények közül, melyekből megismerheted a Epson nyomtatókkal kapcsolatos meglátásokat.

Gyors és csendes. A papír fedett így nem porosodik.”

„Kiváló ár-érték arányú nyomtató.”

„ Nagyszerű termék jó áron. Már sok jót hallottam erről a márkáról és a személyes tapasztalat sem okozott csalódást. Elég gyorsan dolgozik és a kezelése is egyszerű.”

„Eddig jól szuperál. Jó választás!”

„Ár-érték arányban is nagyon jó, hibátlan eszköz.”

„Szuper, ajánlom mindenkinek:)”

„Még csak néhány napja használom, de egyenlőre nagyon jól működik. Tetszik a formája is. Elég könnyű használni is.”

„Remek termék. Gyorsan készen áll a nyomtatásra. Kifejezetten tetszik, hogy online, a Web Image Monitor segítségével tudom nyomon követni a nyomtató állapotát (tinta szint, papír szint, stb.). Könnyű volt hálózatra kapcsolni. Kevés toner port használ fel.”

Ha mostanra Epson nyomtató bérlés mellett döntöttél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a legjobb megoldást.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük