Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Másoló bérlés gyakori kérdések

Másoló bérlés gyakori kérdések
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Másoló bérlésén gondolkozol, de még sok a megválaszolatlan kérdés? Szeretnénk segíteni abban, hogy a legjobb döntést hozd meg, ezért összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket a témában és természetesen meg is válaszoljuk őket.

Mennyi időre tudok nyomtatót bérelni?

Minden ügyfelünkkel egyedi szerződést kötünk, így ez csakis rajtad múlik.

Tudtok segíteni abban, hogy milyen másolóra van szükségem?

Természetesen igen. 1989 óta vagyunk jelen a piacon, így volt lehetőségünk felmérni a lehetőségeket. Kollégáink minden felmerülő kérdésedre nagyon szívesen válaszolnak és egy beszélgetés keretében segíthetnek Neked eldönteni, hogy melyik eszköz lenne a legjobb választás.

Miért jobb a másoló bérlés, mint a vásárlás?

Másoló bérlés esetén nem kell beruháznod egy akár több százezres eszközre, hiszen a másológépet mi adjuk egy kedvező havidíjért cserébe. Segítünk kiválasztani a számodra legjobb gépet, így se alul se felül nem vállalod majd magad. Pontosan azt kapod, amire szükséged van.

Emellett probléma esetén nem Neked kell megoldanod azt.  Ahogy a mondás tartja: „Ami elromolhat az el is romlik.” Így sajnos a kiváló minőségű nyomtatókkal is megesik néha, hogy meghibásodnak. De bérlés esetén Neked nem kell mást tenned  csak felhívni minket és a munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül megoldják a problémát.

És a karbantartással sem kell foglalkoznod. Ahogyan minden eszköz esetében, úgy egy fénymásolóval is rendszeresen foglalkozni kell, hogy a legjobban tudjon működni, egy jól karbantartott másoló, pedig ritkábban is romlik el.

Ki bérelhet Tőletek másolót

Bárki, akinek szüksége van rá. Sok esetben egy egyéni vállalkozónak nincs is lehetősége több százezerért másolót vásárolni, azonban a bérlés alacsony költségeit könnyedén kifizetheti. De a nagyobb vállalkozások számára is sok esetben egyszerűbb és gazdaságosabb megoldás.

A fénymásolóitoknál megoldható az adatvédelem?

Igen, rendszereink képesek biztonsági kóddal, vagy chip kártyás azonosítással nyomtatni. A felügyeleti rendszer megoldásaink folyamatos információt küldenek a felhasználói tevékenységről, a készülékek állapotáról, az esetleges rendszergazdai vagy szerviz beavatkozásokról.

Milyen márkájú másolóitok vannak?

Nálunk Sharp, Epson, Kyocera és Lexmark márkájú nyomtatók közül választhatsz.

Honnan tudok Tőletek másolót bérelni?

Egyenlőre Sopron, Győr, Veszprém városokból és vonzáskörzetükből. Egyenlőre ebben a három nagyvárosban található irodánk, és mivel a leggyorsabb probléma megoldás az egyik fő célunk nem tudunk messzebbi településeken segítséget nyújtani. de reméljük, hogy hamarosan más városokban is jelen lehetünk.

A másoló bérlés költségetek leírhatom?

Igen. Ennek köszönhetően még kedvezőbb ez a konstrukció a vállalkozásod számára.

Ha a helyszínen nem megoldható a probléma tudtok cseregépet biztosítani?

Igen. Arra törekszünk, hogy minél hamarabb használhatóvá váljon a másolód, de sajnos vannak esetek, amikor a helyszínen nem orvosolható a probléma. Azonban ilyenkor sem állhat meg az élet, így biztosítunk egy másik eszközt, hogy Te továbbra is zökkenőmentesen dolgozhass.

Mennyibe kerül egy másoló bérlése?

Ez nagyon sok mindentől függ. Befolyásolja az általad választott gép, hogy azt milyen gyakran használod és, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni. Javaslom, hogy az alábbi linkre kattintva vedd fel a kapcsolatot a legközelebbi irodában dolgozó munkatársainkkal.

Tudnátok segíteni optimalizálni a másolási költségeinket?

Természetesen. Bár a másolás manapság már nem számít luxusnak van az a pont, amikor az embernek mégis nagyon sokat kell rá költenie. De jól megfontolt döntésekkel jelentősen csökkenthetők a költségek, amiben nagyon szívesen segítünk Nektek is.

Mennyi időn belül tudjátok kiszállítani a kiválasztott fénymásolót?

Ebben az esetben is lehetnek külső befolyásoló tényezők, de az esetek többségében akár 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk és üzembe helyezzük.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük