Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Kriszta tapasztalata az ipari nyomtató üzemeltetésről

Kriszta tapasztalata az ipari nyomtató üzemeltetésről
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Egy ipari nyomtató megvásárlása vagy bérlése minden esetben nagy elhatározás egy vállalkozás életében. Van, hogy a cég fő profiljába tartozik a nyomtatás, ilyenkor extrémen nagy elvárásokat kell támasztani az új eszközök felé a fokozott igénybevétel miatt. De vannak olyan esetek is, amikor a munkafolyamatot támogatjuk egy ilyen eszközzel. Akár azt is mondhatnánk, hogy ahány vállalkozás annyi igény.

Legelsőnek már azt is nehéz eldönteni, hogy az ipari nyomtatót béreljük, vásároljuk és szükséges e üzemeltetővel együttműködni. Szeretnénk Neked egy kicsit segíteni ebben a kérdésben, ezért készítettünk egy interjút az egyik kedves ügyfelünkkel, aki tőlünk  a vásárolta a nyomtatóját és azóta is mi segítjük az üzemeltetésben.

Mi: Kedves Kriszta, köszönöm, hogy időt szakítottál erre a beszélgetésre. Először is arra szeretnélek megkérni, hogy mesélj egy kicsit a vállalkozásotokról az olvasóknak.

Kriszta: Mi egy autószalont üzemeltetünk, ahol új és használt autókat forgalmazunk, valamint szervizelünk. Ez a terület pedig rengeteg papír munkával jár, így számunkra nagyon fontos, hogy mindig kéznél legyen a nyomtató. Ezért döntöttünk úgy, hogy a megvásárolt eszköz üzemeltetését profikra bízzuk. Ez a kis plusz költség bőven megéri a nyugalmat, hiszen nagy kellemetlenségeket okoznak, ha fontos iratokat nem tudnánk átadni.

Mi: Milyen eszközötök van?

Kriszta: Egy Sharp MX-M264N típusú.

Mi: Miért pont erre esett a választás?

Kriszta: Mert olyat szerettünk volna, ami bírja a sok munkát a hajtósabb időszakokban is. Amikor valamilyen nagyon jó kedvezményt kapunk a központból, akkor ugrásszerűen megnő az érdeklődők és a vásárlók száma. Egy olyan nyomtatót kerestünk, ami ezt bírja, de nem is szerettünk volna fölé lőné, hogy felesleges funkciókért fizessünk.

Mi: Könnyű volt meghozni ezt a döntést?

Kriszta: Nem volt olyan nehéz, mint amilyennek az elején gondoltam. Beszéltem több forgalmazó céggel és mivel Ti adtátok a legpontosabb és legegyértelműbb válaszokat mellettetek döntöttünk. Ha jól emlékszem ezt néhány személyes beszélgetés követte, de viszonylag hamar sikerült megtalálnunk a számunkra megfelelőt.

Mi: Milyen gyakran kellett szervizeltetni.

Kriszta: Körülbelül 6 éve van meg és, ha jól emlékszem azóta 2-3 alkalommal. De szerencsére eddig nem voltak nagy problémák vele, a kiérkező szerelő a helyszínen megoldotta a kérdést. Olyan is volt, hogy csak a papír szorult be egy olyan helyre, amiről mi nem tudtunk.

Mi: Miért döntöttetek az üzemeltetési szolgáltatás mellett?

Kriszta: Ahogyan már fentebb is említettem nálunk nem állhat le az élet! Jönnek-mennek az autók és mind valamilyen papír munkával jár. Ha mégis valami gond adódik nincs időnk szerelőt keresni és megvárni, hogy kijöjjön. Azt is fel kellett mérnünk, hogy mi nem értünk a nyomtatókhoz, így a karban tartását sem tudjuk megfelelően ellátni. Ahogyan egy autót is autószerelőhöz viszünk, úgy a nyomtatót sem kezdjük el javítgatni otthon. Egy jól karbantartott nyomtató, ahogyan egy jól karbantartott autó is ritkábban hibásodik meg. Egy szó, mint száz, ez volt  a legjobb döntés.

Mi: Milyen jótanáccsal szolgálnál azoknak, akik ipari nyomtató vásárlásán törik a fejüket.

Kriszta: Egy tanácsom van csak: forduljanak szakértőhöz. Rengeteg nyomtatót lehet kapni a piacon, különböző színvonalon, minőségben és tudásszinttel. Mire ezeket az ember végig veszi nagyon sok munkaórája mehet kárba. És akkor még mindig nem biztos, hogy jól mérte fel az igényeket. Szerintem az a leggazdaságosabb megoldás, ha egy profinak elmondjuk mire szeretnénk használni és Ő megmutatja a különböző árkategóriájú nyomtatókat mi pedig választunk.

Mi: Köszönöm Kriszta, hogy időt szenteltél erre a beszélgetésre és minden kérdésemre válaszoltál. Bízunk benne, hogy még sokáig ilyen jól együtt tudunk majd működni!

Kriszta: Nagyon szívesen válaszoltam a kérdéseidre, ahogyan Te is már évek óta teszed. 🙂Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük