Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Fénymásológép szakkereskedés-> kalapáccsal a szöget

Fénymásológép szakkereskedés-> kalapáccsal a szöget
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

A hatékony munkavégzéshez a megfelelő eszközre lesz szükséged. Persze nagyon sokféle fénymásolót találhatsz a piacon a néhány tízezrestől a milliósig. Te tudod, hogy melyikre lesz szükséged?

Minden vállalkozásnak különbözőek az igényei. Van, akinek az ár a legfontosabb, míg, másnak a gyorsaság vagy az igazán jó minőségű másolat. Esetleg mind egyszerre. Minden eszköznek megvan a maga erőssége vagy erősségei attól függően, hogy melyik márkát, típust és milyen áron választasz. Az összes lehetőséget felmérni nagyon időigényes feladat, ezért érdemes egy fénymásológép szakkereskedés segítségét kérni. A szakembereink sok éves szakmai tapasztalattal és sok márka mély ismeretével rendelkeznek. De addig is lásunk néhány fontos kérdést, amire biztosan szeretnél választ kapni.

Fénymásológép szakkereskedés

Milyen márkájú másolóitok vannak?

Nálunk Sharp, Epson, Kyocera és Lexmark márkájú nyomtatók közül választhatsz.

Fénymásolók esetén is megoldható az adatvédelem?

Igen, a mi rendszereink kóddal vagy chipkártyával is működhetnek, így beazonosítva a használóját. A felügyeleti rendszerünk folyamatos információkat küld a felhasználói tevékenységekről, az eszközök állapotáról vagy az esetleges szerviz igényről.

Ki bérelhet másolót?

Lényegében bárki, akinek szüksége van fénymásolóra. Sok vállalkozás számára egy jobb másolómegvásárlása túl nagy beruházás lenne, ezért sokkal jobb megoldás az eszköz bérlése. De azok a cégek is gyakran választják ezt a megoldást, akik megengedhetik maguknak a magasabb egyszeri összeg megfizetését is.

Ha a helyszínen nem megoldható a probléma, akkor tudtok cseregépet biztosítani?

Igen, szeretnénk, hogy minél rövidebb leállással keljen számolnod, ezért szükség esetén egy másik fénymásolóval pótoljuk a javítást igénylő gépet.

Segítetek a beüzemelésben?

Természetesen! Tudjuk, hogy nem mindenki számára annyira egyszerű ez a feladat.

Ha megváltoznak az igényeink van lehetőség eszköz cserére?

Igen. Ez nem egy ritka jelenség, hiszen egy vállalkozás igényei könnyen megváltozhatnak ezen a téren. Pontosan ez a lényege a fénymásoló vagy nyomtató bérlésnek, így nem kell új eszközt vásárolnod.

Hány eszköztől tudunk tőletek bérelni?

Már akár egy eszközt is bérelhetsz tőlünk nyomtatót vagy fénymásolót. Nem csak a multiknak szeretnénk segíteni. Úgy gondoljuk, hogy a kis vállalkozásoknak sokszor még nagyobb segítség ez a lehetőség.

Milyen költségekre számíthatok?

Ez teljesen a Te igényeiden múlik, így kérlek vedd fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, hogy megválaszolhassuk a kérdésed. Azonban van egy jó hírünk is. A bérlési költségeket leírhatod az adódból, így lényegében ingyen van. 😉

Mindenképpen tisztázni kell a bérleti időszak hosszát?

Nem, bizonytalan időre is bérelhetsz tőlünk, így addig lesz nálad az eszköz, amíg valóban szükséged lesz rá.

Tudtok segíteni a megfelelő eszköz kiválasztásában?

Igen, szakembereink segítenek meghozni a legjobb döntést. Nagyon sok eszköz közül válogathatsz, melyek mind egy kicsit különbözőek, ezért más-más igényeknek képesek megfelelni. Szeretnénk, hogy a legjobb döntést hozd meg.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük