Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése

Irodai nyomtató bérlés, valóban megéri?

Irodai nyomtató bérlés, valóban megéri?
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Azt tapasztaljuk, hogy rengetegen téves elképzeléssel vannak a nyomtató bérléssel kapcsolatban. Az interneten sok olyan negatív kommenttel találkoztunk cikkek alatt, videóknál vagy kommentekben, amik arra engednek következtetni, hogy sokakban hibás kép él a bérléssel kapcsolatban.  Először is szeretnénk leszögezni, hogy valóban nem való mindenkinek. Azok a cégek, akik naponta 5-10 oldalt nyomtatnak ki fekete-fehérben ne béreljenek egy több száz ezres vagy milliós értékű gépet, mert nem foglya megérni nekik. Az irodai nyomtató bérlés azoknak való, akik még mindig nagy papír fogyasztónak számítanak.

Már havi 2000 oldaltól megéri! A speciális igények vagy a háttértámogatás megléte is mellette szól.

Sok szempont van, ami egy vállalkozás számára hasznossá teheti az irodai nyomtató bérlést. Van, aki nagyon sokat nyomtat, ezért egy hagyományos eszköz nem tudná kiszolgálni az igényeit, vannak, akiknek olyan speciális igényeik vannak, amiket nem tud minden nyomtató kiszolgálni, míg mások a háttértámogatás miatt választják ezt a megoldást. Számtalan olyan élethelyzet van, amikor valóban a bérlés a legjobb megoldás.

Miért is?

  • Így nem kell egy méreg drága gépet megvenned.
  • A karbantartás nem a Te gondod. (Mivel azt szeretnénk, hogy minél kevesebbet kelljen szerelni a tőlünk bérelt nyomtatókat nagyobb hangsúlyt fektetünk a karbantartásra. A hosszú távú hibák elkerülése érdekében Neked is így kellene tenned, azonban ez sok időt és energiát venne el tőled, és pénzben is többe kerülne, mint a bérlés.)
  • A szerelés sem (itt azért azt is megjegyezném, hogy jó nyomtató szerelő hazánkban olyan ritka, mint a fehér holló. Ezért akár napokig is keresgélhetsz, míg találsz egyet, akik elvállalja a munkát, míg nekünk érdekünk, hogy minél hamarabb és hatékonyan elhárítsuk a problémát).
  • Azt kapod, amire szükséged van. Nagyon sok nyomtató van már a piacon amik számos különböző igény kiszolgálására készültek. Azonban, ha nem értesz hozzájuk könnyen túl vagy alul méretezheted a megvásárolt eszközt és az a rengeteg pénzkidobást jelent a vállalkozásod számára.
  • Arról nem is beszélve, hogy a bérlési költségek leírhatók, így ha azt vesszük ingyen van az a sok előny, amit felsoroltunk.

Akkor mire fel az a sok negatív komment az interneten?

Ezt annak tudjuk be, hogy nagyon sokan nincsenek tisztába vele, hogy valójában mit is jelent a nyomtató bérlés csak azt gondolják, hogy egy teljesen felesleges szolgáltatás, amivel csak hasznot szeretnénk húzni. Azonban azoknak, akik így gondolják csak azt tudom mondani, hogy keressék meg a munkatársainkat és kérjenek ajánlatot. Biztos vagyok benne, hogy sok szkeptikust meggyőz majd! 😉Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük