Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Mit kapnak az ügyfeleink nyomtató tartós bérleti konstrukciók esetén?

Mit kapnak az ügyfeleink nyomtató tartós bérleti konstrukciók esetén?
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Nyomtató tartós bérleti konstrukciók esetén ügyfeleink egy előre meghatározott havidíj ellenében a legkorszerűbb nyomtatókhoz juthatnak hozzá. Akár egy eszköztől a komplett rendszerig  bármiben tudunk segíteni a kis-, közép-, és nagyvállalatoknak. Több márka és számos típus közül választhatsz, így biztosan megtalálod majd azt az eszközt vagy eszközöket, amik a legmegfelelőbbek vállalkozásod számára. A tartós bérleti konstrukciók egyik nagy előnye, hogy komoly beruházás nélkül pontosan azt kapod, amire szükséged van.

De nem csak a géped kapod!

A bérlés során nem csak egy eszközt kapsz, hanem egy összetett szolgáltatást is, mellyel a Te igényeidhez igazodunk. Mit kapsz a nyomtató vagy nyomtatók mellé?

  • Rendszeres karbantartást. Bármilyen eszközről is legyen szó a rendszeres karbantartás nélkülözhetetlen a hosszútávú zavartan működéshez. Azért, hogy minél kevesebb meghibásodással keljen találkoznod munkatársaink mindent megtesznek, hogy a nálad kihelyezett nyomtatók megkapják a szükséges figyelmet.
  • Biztonsági követelmények. Sok esetben fontos az adatbiztonság is, melyre nálunk egy jól kiépített rendszer működik, így Neked ezzel sem kell már foglalkoznod.
  • Probléma megoldás. A megfelelő karbantartás ellenére is előfordulhatnak meghibásodások. Tartós bérleti konstrukciók esetén ez is a mi felelősségünk. Szakembereink a lehető leggyorsabban kiszállnak és megpróbálják a helyszínen megoldani a problémát. Ha ez nem lehetséges, akkor elhozzuk a készüléket és biztosítunk helyette egy csere eszközt, hogy minél rövidebb legyen a leállás. A probléma komolyságától függően a lehető leggyorsabban megjavítjuk a nálad lévő nyomtatót, hogy mihamarabb visszakaphasd a jól megszokott eszközöd.
  • Bármilyen kérdésed van a használattal kapcsolatban a munkatársaink nagyon szívesen segítenek. Ezzel is nagyon sok időt megtakaríthatsz, hiszen nem a Google-ben kell keresned a megoldást.

És képzeld el, mindez ingyen van!

Persze mi sem dolgozhatunk ingyen, azonban a nyomtató bérlés költsége leírható az adódból, így olyan költség mentesítheted magad.

Egy ügyfél véleménynél nincs is jobb ajánlás

Szeretnéd megtudni, hogy másoknak milyen tapasztalatai vannak a nyomtatóbérléssel kapcsolatban? Akkor olvasd el egyik régi ügyfelünkkel, Tamással készült interjúnkat melyből megtudhatod, hogy Ő miért döntött emellett a megoldás mellett és milyen tapasztalatai vannak.

Szeretnél többet tudni a költségekről?

Persze, hogy szeretnél, hiszen egy vállalkozás számára ez az egyik legfontosabb pont. De sajnos rossz hírünk van! Ebben a cikkben nem fogunk tudni pontos tájékoztatást adni! Azonban egy másik cikkünkben 3 nyomtató vásárlási, bérlési és üzemeltetési költségeiről is olvashatsz. De kérlek vedd figyelembe, hogy ezek nem személyre szabott árak, így nem is fedik le pontosan a Te igényeidet.

Hogyan válaszd ki a megfelelő nyomtatót?

Azért, hogy könnyebben meghozhasd a megfelelő döntést írtunk egy cikket, melyben összeszedtük azokat a kérdéseket, amiket át kell gondolnod mielőtt meghozod a nagy döntést. Fontos például, hogy mire szeretnél nyomtatni, milyen minőségben és mennyire gyorsan. De a bővebb információkért érdemes elolvasni a cikkünket. Azonban, ha ez sem ad elegendő információt, akkor keresd meg a szakembereinket, akik minden kérdésedre szívesen válaszolnak.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük