Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Nyomtató márkaszerviz, avagy így rázd le a felelősséget

Nyomtató márkaszerviz, avagy így rázd le a felelősséget
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Egy komolyabb nyomtató komolyabb beruházást is jelent ez pedig azt is jelenti, és magasabb szerviz költségeket. Ez igaz a karbantartásra is, aminek sajnos nem sokan szentelnek figyelmet, pedig sok nyomtató élettartama lényegesen hosszabb lenne. Ahogyan minden eszköz esetében úgy itt is fontos a rendszeres és szakszerű gondoskodás.

Hogyan rázhatod le ezt a felelősséget?

Két választási lehetőséged van. Az egyik, hogy a nyomtató bérlés mellett döntesz, ami azt jelenti, hogy a számodra legjobb eszközt kapod a kínálatunkból a másik, hogy a márkaszervizünk segítségével hárítod el a hibát. Mind a kettőben nagyon szívesen segítünk, azonban a rendszeres karbantartás sok problémát megelőzhet.

De, ha Te mégsem így döntenél?

Persze nem mindenki dönt a nyomtató bérlés mellett, ezért a nyomtató márkaszerviz szolgáltatásra is szükség van. Milyen márkák esetében tudunk segíteni?

Rengeteg nyomtató gyártó cég van a piacon, melyek nagy része kiváló eszközöket gyárt. Azonban van néhány köztük, akik jobb eszközöket gyártanak, mint a többiek. Mi ezekre a márkákra specializálódtunk, hiszen az értékesítés és a bérlés területén is ezeket az eszközöket kínáljuk a hozzánk fordulóknak.

Melyek ezek a márkák?

Sharp

A Sharp egy japán elektronikai termékeket tervező és készítő vállalat, melyet 1912-ben alapítottak. Az üzemnek a kezdetekben mindössze három alkalmazottja volt, de mára az egyik legnagyobb technikai vállalat. A Sharp által gyártott főbb technológiák: multi funkciós nyomtató eszközök, mikrohullámú sütők, légkondicionálók, LCD kijelzők, napelemek, mobiltelefonok, audiovizuális szórakoztató berendezések, projektorok… stb.

Epson

Egy szintén japán eredetű technikai vállalat, melynek egyik legfőbb profilja a nyomtató gyártás. A vállalkozást 1942-ben alapították. Ahogyan Te is láthatod az Epson egy nagy múltra visszatekintő cég, mely termékei praktikusak és a japán precizitást hűen tükrözik.

Lexmark

A többi nagy márkához képest Ő még csak egy kiskamasz, hiszen 1991-ben alapították. A székhelye Lexington városában található. Bár a Lexmark a legfiatalabb az eddigi márkák közül, de nem kevés energiát fektetett már bele, hogy hardveresen és a szoftveresen is a nagyok nyomába léphessen. Azt gondolom, hogy ez kiválóan sikerült is nekik.

A fenti nyomtató márkák terén nem csak a forgalmazásban, de szervizelésében is nagyon otthon vagyunk. Ez jó hír azoknak, akik vásárolni szeretnének, de azoknak is, akiket a szervi szolgáltatásunk érdekel. Ezeknek a márkáknak a termékeit a legapróbb alkatrészik jók ismerjük, gyorsan tudunk új alkatrészt szerezni és persze jó áron. Sok éve vagyunk már a piacon, így sikerült kiépítenünk egy olyan kapcsolati hálót, ami segít nem csak számunkra, de az ügyfeleink számára is gazdaságos és minőségi szolgáltatást nyújtani.

Te is a fent felsorolt márkák közül választottál nyomtatót? Akkor mentsd el a kapcsolati telefonszámunkat a telefonodba és keress minket bátran, ha segítségre lenne szükséged.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük