Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése

Bérnyomtatás felsőfokon

Bérnyomtatás felsőfokon
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Vezess akár egy kis munkacsoportot, egy forgalmas részleget vagy egy nyomdát, a Sharp multifunkciós nyomtató kifejezetten jó választás lehet a nyomtatáshoz, másoláshoz és szkenneléshez. Tudtad, hogy ennél jóval többre képes egy multifunkciós nyomtató? Optimalizált szoftvermegoldásainkkal kiegészítve szuper képességekkel ruházható fel.


A dokumentumkezelés minden szakaszának fejlesztésére találsz szoftvermegoldásokat a Sharp-nál. Milyen szuper képességei lehetne egy nyomtatónak? Például a dokumentum felügyelet, a munkafolyamat kezelése és a dokumentumok biztonságos tárolása. Ezek segítségével céged termelékenységét és költséghatékonyságát fejlesztheted. A bérnyomtatásban kiemelten hasznos lehet egy kiegészítő szoftver használata.

A háztartások egyre kevesebb százaléka tart otthon nyomtatót. Már lassan a számítógépre sem lesz szükség, mert mindent telefonról intéznek. A nyomtatás igénye viszont fennáll és erre például kifejezetten jó megoldás egy közeli kávézóba elsétálni, ahol van nyomtatási lehetőség. A nagyobb városokban pedig találunk nyomtatás centereket, digitális nyomdákat. Ha ilyen vállalkozás nyitásában gondolkodunk vagy jelenleg abban tevékenykedünk, akkor szükségünk lesz egy jó nyomtatóra és egy szuper költségfigyelő szoftverre. Cikkünkben bemutatunk egy kifejezetten erre a célra megfelelő nyomtató szoftvert .

költségfigyelés a nyomtatásban
Költségfigyelő nyomtató szoftver a Sharp-tól.

Sharp Job Accounting II költségfigyelő szoftver

Megfizethető jogosultságkezelő és munkakezelő nyomtató szoftver. Az igazi nyomkövető a nyomtatásban.

Nézzük milyen előnyünk származhat a nyomtatásban.

  • Megfizethető áron juthatunk hozzá egy hozzáférés felügyelő és feladat számláló szoftverhez
  • Az összes munkát nyomon követhetjük, rögzíthetjük és elemezhetjük egy részletes kimutatásban.
  • A nyomtatókhoz és a többfunkciós készülékekhez való hozzáférések és a felhasználó által elérhető funkciók kezelésével csökkenti a költségeinket.
  • Lefaraghatunk a költségekből a kevesebb hulladék és a felesleges használat csökkentése révén.
  • Használati statisztikák segítik az egyes területeken, hogy milyen nyomtatót vagy MFP-t válasszanak ki.
  • A felhasználói fiókok létrehozásával és az azokban létrehozott használatra kiszabott díjazás alkalmazásával megtérülnek a költségei.
  • Korlátozhatja a költségeket az egyes felhasználók használati jogának korlátozása segítségével.
  • Elérhető nyomtatás indítás, Pull Printing funkció. Ügyfél számlázás szoftver lehetősége.

A Job Accounting II szoftver kibocsátás kezelő megoldás lehetőséget biztosít arra, hogy optimalizáld nyomtatási környezeted. Így teljes ellenőrzést biztosít nyomtatói és MFP készülékeid felett. Mint egy megbízható bizalmas megmondja, hogy ki, mikor és milyen célra használta a készülékeket. Ezen felül használhatod az egyes MFP funkciókhoz való hozzáférés korlátozására, például a színes nyomtatáshoz való hozzáférést korlátozhatod. Megadhatod, hogy az egyes felhasználók hány oldalt nyomtathatnak ki. Ezt a részletes használati statisztikák segítségével pedig nyomon követheted. Milyen jól jön már ez a néhány funkció is egy bérnyomtatás esetében.

felhasználói fiók kezelés a nyomtatásban
Felhasználói fiókok beállítása a nyomtatásban.

Első lépésként minden felhasználó egyéni fiókot kap a nyomtatóban. Ezt követően egyedi jogosultságokat rendelhetsz a fiókokhoz. Így ellenőrizheted, hogy ki és mit tud végrehajtani a gépen. Ezután részleg vagy egyéni szinten egyenlegeket szabhatsz meg. Bárki bejelentkezhet a nyomtatóra vagy az MFP-be, de a gép csak akkor válaszol, ha a felhasználó rendelkezik megfelelő jogosultsággal és az egyenlege is elegendő a munkafolyamathoz. Lehetőség van az egyenlegek manuális és automatikus feltöltésére is. Így a termelékenységet nem gátolják, viszont a felhasználók tudatosabban szem előtt tartják az általuk felhasznált erőforrások mértékét.

Ez a nem mindennapi szoftver a nyomtatók és az MFP-k széles körét támogatja, egészen a belépőszintű gépektől a csúcsteljesítményű készülékekig. Ha telepítették, igényeikhez mérten bármikor hozzáadhatják ezeket a kiegészítő szoftvereket, hogy ezzel bővítsék a funkciókat.

Nyomtatás indítás

A nyomtatás indítás azaz Pull printing funkció a nyomtatási feladatokat lehívásukig a hálózati szerveren őrzi. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az opcionális kiegészítő révén a felhasználók a hálózatra kötött bármelyik nyomtatón kinyomtathatják dokumentumaikat, amikor nekik megfelel. Ez a funkció lényegesen biztonságosabbá teszi számára a nyomtatást, mert az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumok nem maradnak felügyelet nélkül a készülék tálcáján.

Ügyfél számlázás

Telepíthetünk kiegészítő opcionális ügyfél számlázást a nyomtatóra. A kezelő így egyszerű és közvetlen módon tudja az egyes feladatok költségeit meghatározott ügyfelekre, költség központokra, vagy projekt kódokra terhelni. A kimutatások és számlák az adott ügyfélnek is kibocsáthatók, akár még a belső elszámolási rendszerhez is felhasználhatók.

Tehát a Job Accounting II költségfigyelő szoftver több szempontból is fontos szerepet tölt be a bérnyomtatásban és a céges nyomtatásban. Dolgozz kevesebbet költséghatékonyan ezzel a profi optimalizált szoftvermegoldással!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük