Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Felügyelt nyomtatási szolgáltatások

Felügyelt nyomtatási szolgáltatások
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

A nemzetközi vállalatok átlagosan a bevétel 14%-át költi a dokumentumokkal kapcsolatos feladatokra és a nem elég hatékony nyomtatásra. A vállalati tartalmak 80%-a nem strukturált vagy nem kezelt. Ezek közel fele nyomtatott dokumentum. A felügyelt nyomtatási szolgáltatások segítséget nyújtanak a követhető és költséghatékony nyomtatásban. Teremtsen rendet a káoszban az MPS (managed print services) használatával.

A felügyelt nyomtatási szolgáltatások alkalmazásával átláthatja és kezelheti a teljes dokumentum-létrehozási környezetet. Sokkal többről beszélünk, mint a nyomtatási mennyiség és papírhasználat csökkentéséről. Ahogy az üzletvitel rohamosan fejlődik, vele együtt fejlődnek a felügyelt nyomtatási szolgáltatások és felügyelt dokumentumszolgáltatások is. Ilyen módon segítsenek a szervezeteknek megfelelni a jelen és jövő informatikai kihívásainak. Úgy látjuk, hogy a nyomtatott dokumentumok mennyisége csökken, akkor mégis miért van erre szükség? A táblagépek és okostelefonok elterjedt használata megkavarta a céges nyomtatás területét. Az okoseszközök további komplexitást hoztak a nyomtatási környezetbe. Az IT-szervezeteknek új stratégiára van szükségük, amely biztonságos nyomtatást tesz lehetővé a mobileszközökről is.


Így lehetséges az, hogy a nyomtatási trendekkel szembemenve a mobilnyomtatás növelte a nyomtatási mennyiséget. Mi a hajtóereje a mobilnyomtatás terjedésének? A legtöbb üzleti felhasználó ma már nem akar hagyományos munkakörnyezetben dolgozni. Így például vannak olyan üzleti felhasználók, akik egyáltalán nem rendelkeznek irodával. A munkakörük állandó mozgásban tartja őket a részlegek vagy munkavégzési helyek között. Gyakori, hogy távolról vagy út közben dolgoznak.


A nyomtatáskezelés tehát továbbra is fontos marad. Ráadásul egyre több és különféle forrásokból származó információkat kell kezelnünk.
Éppen ezért az intelligens felügyelt nyomtatási szolgáltatások optimalizálják és leegyszerűsítik a munkafolyamatokat a vállalkozásban. A nyomtatóflotta kezelése is átláthatóvá válik.

rend a nyomtatásban
Összehangolt munka a nyomtatásban is.

Mit is jelent pontosan a felügyelt nyomtatási szolgáltatás?


A felügyelt nyomtatási szolgáltatásokat (MPS) külső felek biztosítják. Céljuk a szervezet nyomtatási infrastruktúrájának és dokumentum-létrehozási rendszerének optimalizálása és megfelelő kezelése.


A Lexmark MPS holisztikus megközelítést alkalmaz a vállalati nyomtatási architektúra innovációjára. Azzal segíti munkáját, hogy összehangolja készülékeit és vállalkozása céljait. Gondoskodik a napi szintű felügyeletről is. Ehhez olyan proaktív és prediktív szolgáltatást használ, amellyel megvalósítható a maximális üzemidő. Beüzemelését követően a felügyelt környezet egyfajta átjáróvá válik. A nyomtatott és digitális információk egyesítésével zökkenőmentes munkafolyamatokat valósít meg. A kevesebb eszköz, a kevesebb kinyomtatott oldal, az alacsonyabb költségek és a javuló hatékonyság számos előnyhöz juttatja a vállalkozását.

Az MPS szorosan kapcsolódik a felügyelt dokumentum szolgáltatások (MDS) fogalmához, így gyakran használják őket azonos értelemben. Az MDS szélesebb jelentéskörrel bír. Magába foglalja a nyomtatott és elektronikus dokumentumokat. Azonban az MPS fogalma az idők folyamán bővült, és most tartalmazza az elektronikus információkat és munkafolyamatokat egyaránt. Ezért tartozik össze szorosan ez a két fogalom.


Juttassa célba pontosan az információkat a nyomtatásban!


A felügyelt nyomtatási megoldások üzembe helyezésekor bizonyított eredményekkel rendelkező, háromlépéses megközelítést alkalmaznak:
1) infrastruktúra optimalizálás
2) proaktív kezelés
3) üzleti folyamatok egyszerűsítése.


Az első teendő a kimeneti infrastruktúra optimalizálása. Az ágazatspecifikus felmérések gyorsan elvezetik a vállalatot a lehetőségek felfedezésétől a megvalósításukig. A dolgozók és az aktuális feladat igényei alapján intelligens többfunkciós készülékeket helyezhetünk el a megfelelő helyekre. Az intuitív, ikonnal vezérelhető munkafolyamat közvetlenül a készülékek érintőkijelzőjéről is indítható. Ez egyszerű átjárást valósít meg a szükséges papíralapú példányok és az alap üzleti folyamatok között.


A második lépés az üzembe helyezéskor a proaktív kezelés, amely a világ bármely részén biztosítja a teljes eszközflotta átláthatóságát, folytonosságát és vezérlését. A használati adatoknak és elemzésnek köszönhetően a rendszer automatikusan észleli, ha kellékanyagra van szüksége a nyomtatónak. Ezután elindítja a beszerzéséhez szükséges folyamatot. Ezenkívül biztosítja azt is, hogy a készülékek készenlétben álljanak, amikor pont szükségük van rájuk. Szuper szervezett és kényelmes munkafolyamatot teremtenek.


Végül automatizált munkafolyamatokat és megoldásokat hozunk létre. Ezt az elemzés, bevált gyakorlatok és a kimenet-, tartalom- és folyamatkezelési technológiák kombinálásával tesszük. Segítségükkel átszervezésre kerül a sok vesződséggel járó papírfüggő folyamat. Ez pedig javítja az információkhoz való hozzáférést, növeli a hatékonyságot, és csökkenti a nyomtatási igényt.


A Lexmark felügyelt nyomtatási szolgáltatásaival jelentős költségektől szabadulhat meg a működtetésben. Így egyetlen rendszert használ a teljes szervezetben, működjön az több országban vagy kontinensen. Ez a szemlélet új szintre emeli a támogatási költségek és fogyóanyagok leltárának kezelését. A legtöbb ágazatban hasznos, különösen a gyártás, biztosítás, bank és kiskereskedelem területén. A MPS stratégiával alakítsa át szervezetében a nyomtatott és digitális információk áramlását.3 thoughts on “Felügyelt nyomtatási szolgáltatások”

 • Can I just say what a relief to find somebody who truly understands what theyre discussing on the internet. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More and more people really need to check this out and understand this side of the story. Its surprising you are not more popular because you definitely have the gift.

 • I was very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you bookmarked to look at new information on your blog.

 • Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog.
  You have some really good articles and I think I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off,
  I’d absolutely love to write some content for your blog in exchange for
  a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.

  Regards!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük