Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése

Melyik a legjobb irodai nyomtató?

Melyik a legjobb irodai nyomtató?
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Biztosan benned is felmerült már a kérdés, hogy melyik lehet a legjobb irodai nyomtató. Ha már volt korábbi tapasztalatod a nyomtató márkákkal és típusokkal, akkor talán már ki is alakult, hogy milyen igényeknek kell eleget tennie egy céges nyomtatónak.


Persze minden vállalkozásnak vagy munkacsoportnak más és más igényei merülhetnek fel, mi mégis mutatunk néhány konkrét nyomtatót, ami nálunk elnyerte a legjobb irodai nyomtató díjat.

Nyomtasson költséghatékonyan!
Nyomtasson a legjobb céges nyomtatóval!


Egyrészt a szakértelmünk segítségével választottuk ki a legjobb céges nyomtatót, másrészt pedig a vásárlóink tapasztalatai alapján. Cégünk 1989 óta foglalkozik nyomtatók bérbeadásával és szervizelésével. Mára már három telephellyel is rendelkezünk, így mondhatjuk azt, hogy volt időnk és lehetőségünk tapasztalatot gyűjteni.


A céges nyomtató bérbeadásban az a nagy előnyünk, hogy folyamatos személyes kontaktusban vagyunk az ügyfelekkel. A bérelt nyomtatókat rendszeresen látjuk el kellékekkel és kezeljük az esetleges meghibásodásokat. Emellett pedig fogadjuk az ügyfelekben felmerülő kérdéseket, így folyamatos visszajelzést kapunk egy-egy nyomtatóról, ha nem megfelelően működik.

A legjobb irodai nyomtató a Lexmark MX521de MFP nyomtató

Megrendelőink többsége kisvállalkozás vagy kisebb munkacsoportok számára keres nyomtatót. Így a legtöbbet bérbe adott nyomtatónk a Lexmark MX521de multifunkciós nyomtató.


Egy bérbeadás során előfordulhat az is, hogy ügyfelünk még nem teljesen tudja milyen igényei lesznek egy nyomtatóval szemben. A mindennapos munkával azonban ez kiderül. Egy bérléti konstrukciónál azonban van mód arra, hogy a későbbiekben megtörténjen az irodai nyomtató cseréje egy olyanra, ami biztosan az igényeinket szolgálja. A Lexmark multifunkciós nyomtató eddig a legtöbb vállalkozásnak bevált és nem kellett a későbbiekben gépet cserélni. Persze olyan előfordul, hogy a cég növekszik és a megváltozott igényekhez igazodva egy nagyobb teljesítményű nyomtatóra lesz szükség. Összességében azonban elmondható, hogy a Lexmark ezen típusa vált be a legjobban az 1-4 fős munkacsoportoknak.
A nyomtató bérlésben ügyelünk arra, hogy a legmegbízatóbb nyomtató márkákkal dolgozzunk együtt. Ilyen a Lexmark is, ami több mint 170 országban értékesít. A felügyelt nyomtatási szolgáltatásokban pedig globális vezető szerepet tölt be, ami a mai világban kiemelten fontos minden vállalkozás számára.

A legjobb irodai nyomtató tulajdonságai


Miért is a legjobb a Lexmark MX521de MFP nyomtató?
A legtöbb iroda A4-es fekete-fehér dokumentumokat kezel, azt viszont nem mindig a nyomtatásban teszi. Előfordul, hogy dokumentumot kell másolni vagy éppen szkennelni. A multifunkciós irodai nyomtató így a legjobb megoldás, hogy gördülékenyen egy gép segítségével megoldjuk az összes munkafolyamatot. A fekete-fehér nyomtatás pedig a legtöbb ügymenetben elegendő, mert főként szöveges dokumentumok kezelése zajlik.


Ez a Lexmark nyomtató nem tartozik a leggyorsabb nyomtatók közé, de a cégek többségének erre nincs is igénye. A 44 lap / perc sebesség bőven elegendő, hogy ne tartson fel bennünket huzamosabb ideig az irodai nyomtatónk. A papírfiókban azonban 250 lapot is behelyezhetünk és kinyomtathatunk anélkül, hogy folyamatosan töltögetni kellene. Az ajánlott havi terhelése 1000 – 5000 nyomat, ami bőven elegendő egy kicsi munkacsoport számára.
A Lexmark MX521de MFP nyomtató bérlést új állapotban igénylik tőlünk az ügyfelek, így biztosak lehetünk benne, hogy fennmaradó életpálya hossza 100% lesz. Ebben az esetben a bérleti konstrukció során kizárólag csak eredeti kellékekkel és festékekkel üzemeltetjük. Így tartjuk fent a céges nyomtató magas minőségét és rendelkezésre állását. Az MX521de multifunkciós nyomtató az egyik leghosszabb élettartamú termékünk.
Egy vállalkozás igen kedvező bérleti konstrukciókkal tudja igénybe venni ezt a munkaeszközt. Havi szinten 3590 Ft + Áfa/hó-tól vagyis egy nyomatra eső üzemelői díja 2,9 Ft + Áfa.
Ügyfeleink díjazzák a gyors és szakszerű kellék utánpótlást és a szakmai segítségnyújtást. A meghibásodások száma igen csekély volt ennél a Lexmark nyomtatónál, így a szervíz szolgálatunknak sem volt túl sok dolga vele.

Lexmark nyomtató munkacsoportoknak
A legjobb nyomtató irodába.


A legjobb Lexmark MX521de MFP nyomtatót ide kattintva tudod megtekinteni >>

Lexmark egyfunkciós nyomtató
A legjobb egyfunkciós nyomtató.

Akiknek nem volt szükségük fénymásolásra és szkennelésre, azoknak a Lexmark MS521dn nyomtató vált be. Így mondhatjuk, hogy ő lenne a második legjobb irodai nyomtató, amit a bérbeadási statisztikáink is mutatnak.


A második legjobb Lexmark MS521dn nyomtatóról itt találsz bővebb tájékoztatást >>

Persze minden cég más és más, így javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot. Tanácsot adunk mi lesz a számodra legjobb irodai nyomtató!2 thoughts on “Melyik a legjobb irodai nyomtató?”

 • Engem érdekelne az irodai nyomtató bérlés lehetősége. Árultok is nyomtatókat, másoló gépeket és bérelni is lehet tőletek?

  • Kedves Roland!

   Köszönjük, hogy hozzászóltál a cikkhez.

   Igen, az irodai nyomtató bérlés is lehetséges nálunk, valamint értékesítünk is vállalkozásoknak nyomtatókat és fénymásolókat. Illetve komplex másoló rendszereket is.

   Manapság egy autó lízinghez tudnánk hasonlítani a nyomtató bérlés lehetőségét. Az is régebben elképzelhetetlen volt és manapság sokan élnek ezzel a kényelmes és praktikus lehetőséggel.
   Nem tagadjuk, hogy mindkettőnek van előnye és hátránya is. Az viszont biztos, hogy az irodai nyomtató bérlés lehetősége roppant biztonságos és kényelmes, mert minden technikai, szerviz feladat ránk hárul. Az ügyfél pedig csak használja a készülékeket.

   Köszönjük az érdeklődést a megadott e-mailen felvesszük a kapcsolatot

   Üdvözlettel:

   NyomtatóBérlésGyőr.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük