Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

A legjobb színes nyomtató cégek számára

A legjobb színes nyomtató cégek számára
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

A vállalkozásodnak szüksége van színes nyomtatásra, másolásra és szkennelésre? Nehezebb feladat lehet kiválasztani a legjobb színes nyomtatót, mint a mono változatát, főleg ha multifunkciós verziót keresünk.

Színes lézer vagy tintasugaras nyomtató?

Elsőként az a kérdés merülhet fel, hogy lézer vagy tintasugaras nyomtatót válasszunk. Gyakran halljuk, hogy a színes nyomtatáshoz jobb választás a tintasugaras nyomtató, de vajon igaz ez a céges nyomtatásra is?


Teljesen más igények merülnek fel egy otthoni nyomtatás esetén, mint egy napi szintű céges nyomtatáskor. A munkacsoportoknak általában arra van szükségük, hogy diagramokat, kisebb képeket nyomtassanak a szöveges dokumentumok mellett. Esetleg ezeket színes formában lefénymásolják vagy szkenneljék. Nincs viszont szükség a legjobb minőségű nagyformátumú képek nyomtatására vagy fényképes nyomtatásra. Ha mégis lenne, akkor érdemes elgondolkodni a tintasugaras verzión, hiszen ezek dolgoznak a legjobb minőségben.


Egy színes tintasugaras MFP nyomtató kevesebbe kerülhet, mint egy lézer nyomtató, azonban teljesítményben nem tud annyit, mint egy lézer. A napi munkában, ahol még értékesebb az idő és akár az ügyfelek is azonnal kézbe akarják venni a papírjukat ott fontos a gyorsaság. A lézernyomtatók sebességben sokkal többet tudnak. Egy speciális port égetnek bele nyomtatáskor a papírba és ezzel egy nedvességálló nyomatot készítenek. A tintasugarasnál ezzel szemben a nyomatoknak csak egy része vízálló. A lézernyomtatók ezért tartósságban is jobbak, mint a tintasugaras társaik. A legtöbb cég ezért dönt a lézernyomtató mellett. Bár a lézer nyomtatók nagy része nem multifunkciós, a céges igényeknek megfelelően nálunk bérelhető több típus is.
A legjobb színes nyomtató kiválasztásánál több szempontot vettünk figyelembe. Az ügyfeleink elégedettségét, a nyomtató funkcionalitását, az ár-érték arányt és a szervízigényt.
Abban az előnyös helyzetben vagyunk a nyomtatóbérlésben, hogy folyamatos visszajelzéseket kapunk a bérbe adott nyomtatókról. A több éves tapasztalat segítette munkánkat abban, hogy eldöntsük melyik a legjobb színes céges nyomtató.

Lexmark CX725 MFP a legjobb színes céges nyomtató

Az Lexmark CX725 multifunkciós nyomtató 1-10 fős munkacsoportok számára ideális választás. 47 lap / perc sebességgel dolgozik és 500 lapos papírfiókkal rendelkezik. 2000 – 8000 nyomat az ajánlott havi terhelése.

legjobb színes céges nyomtató
legjobb MFP színes nyomtató cégek számára


A szervizelés, javítás gyakrabban előfordul egy színes tintasugaras MFP nyomtatónál, mint egy lézer változatnál. Mi ügyelünk arra, hogy az eredeti gyári kellékekkel, festékekkel üzemeltessük a gépeinket. Így minőségben is jobb nyomatokat készít és a rendelkezésre állási idő is hosszabb lesz. A nyomtató bérbeadási konstrukciónkban azonban beletartozik a javítás és szükség esetén a cseregép biztosítása. Ezért biztos lehetsz abban, ha színes multifunkciós nyomtatót választasz, akkor megoldott annak esetleges javítása is.

Mennyi az ára a legjobb színes céges nyomtatónak?

A Lexmark CX725 multifunkciós színes nyomtató megtalálható nálunk új és alig használt állapotban.
Az új készülék 11.990 Ft+Áfa / hó-tól érhető el. A fekete-fehér nyomatok üzemelői díja 3,5 Ft+Áfa / nyomat. A színes nyomtatás pedig 14 Ft+Áfa / nyomat. Szkennelés 0,5 Ft+Áfa
A várható élettartam ebben az esetben 100%-os, azonban az alig használt nyomtató esetében is 98%-os. A rendelkezésre állás mindkét esetben 100%.


Nézzük milyen bérleti díjjal vehető igénybe ugyan ez a típus felújított változatban.
Az alig használt Lexmark nyomtató 7490 Ft+Áfa / hó-tól érhető el. A fekete-fehér nyomatok üzemelői díja 3,5 Ft+Áfa / nyomat. A színes nyomtatás pedig 14 Ft+Áfa / nyomat. Szkennelés 0,5 Ft+Áfa

További színes multifunkciós nyomtatók


Új nyomtatók


Sharp MX-M3051 másológép
Sharp BP20C20 másológép
Sharp MX-2651 másológép
Alig használt nyomtatók:
Sharp MX-3051 másológép


Használt nyomtatók


Sharp MX-2614N másológép
Sharp MX-2310 másológép
Sharp MX-2640N másológép

Miért érdemes céges nyomtatót bérelni?


A színes multifunkciós nyomtatók ára igen borsos, ha újonnan szeretnénk megvásárolni. Az üzemeltetése, javítása pedig nem várt nagyobb költséggel járhat. Egy jó szakembert nehéz találni, aki azonnal jön és pár nap alatt megszereli a nyomtatót. Az eredeti kellékanyag utánpótlás pedig plusz teher lehet egy munkacsoport számára. Ezekre a problémákra mind megoldás, ha a nyomtató bérlést választod.


A legjobb minőségű Lexmark és Sharp nyomtatókat kínáljuk nem csak színes multifunkciós változatban. A kínálatban ugyan így szerepelnek fekete-fehér MFP vagy egyfunkciós nyomtatók is. Ha elakadnál a választásban keress minket bizalommal!1 thought on “A legjobb színes nyomtató cégek számára”

  • Can I just say what a relief to find somebody who truly understands what theyre discussing on the internet. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More and more people really need to check this out and understand this side of the story. Its surprising you are not more popular because you definitely have the gift.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük