Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Irodai nyomtató

Irodai nyomtató
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Irodai nyomtató, bérlés vagy vásárlás?

Amikor egy vállalkozás rádöbben, hogy számára már nem elegendő az, amit egy hipermarket vagy technikai áruház polcairól leemelhető nyomtató nyújtani tud elkezdődik a keresgélés. Felmérik, hogy valójában milyen irodai nyomtató lenne a legmegfelelőbb számukra, melyik márkát ajánlják a legtöbben és megvizsgálják az ár-érték arányokat is. Ilyenkor mindig felmerül a nagy kérdés: bérelni vagy vásárolni éri meg jobban?

Lényeges, hogy pontosan mik a célok vele.

Mennyit fogtok nyomtatni? Lesz szakember, aki karban tartja? Milyen kapacitású eszközre van szükségetek? Akad jó néhány kérdés, amit meg kell válaszolni, mielőtt döntötök. Ha van olyan szakember aki karban tudja tartani az irodai nyomtatót vagy nyomtatókat, akkor a vásárlás lesz a legjobb megoldás számotokra. Azonban, ha nincs, akkor érdemesebb bérelni. Ez azért is jó döntés, mert így megússzátok a kezdeti magas beruházást. Amennyiben mindenképpen saját tulajdont szeretnétek még szóba jöhet az üzemeltetés is, amikor a saját nyomtatóitok karbantartását kiszervezitek egy erre szakosodott vállalkozásnak, mint amilyenek mi is vagyunk.

A bérlés előnyei:

– Nem kell több százezres vagy milliós beruházásokkal számolni.

– A beüzemelés sem a Te dolgod.

– Nem kell körbejárnod a boltokat, hogy megismerd a kínálatot.

– Ha elromlik a gép nem a Te gondod.

– A változó igényekkel az irodai nyomtató is sokkal könnyebben változtatható.

– Ügyelünk a biztonságra. A tőlünk bérelt nyomtatók használatával Ön is diszkréten kezelheti az adatokat.

– A patron beszerzéssel nem Neked kell foglalkozni.

– A költségeket leírhatod az adódból, így gyakorlatilag Neked ingyen van.

– Nem kell a könyvelésben az amortizációval foglalkoznod.

– Gyorsabban frissítheted az eszköz állományod beruházás nélkül.

– Tervezhető nyomtatási költségek a felügyeleti rendszereknek köszönhetően.

– Környezetbarát irodai nyomtatók melyek nem csak a pénztárcáját, de a földet is segítenek megóvni.

– Hosszabb nyomtató élettartam, hiszen a megfelelő karbantartás segít sokkal tovább optimálisan működni.

– Rugalmas fizetési konstrukció. Arra törekszünk, hogy a velünk együttműködő vállalkozásoknak minél több téren megkönnyítsük az életüket.

Tudtad, hogy az Airbnb-nek nincs egyetlen ingatlan sem a tulajdonában?

Vagy, hogy az Alibabának nincsenek saját készletei? És azt, hogy az Ubernek egyetlen autó sincs a tulajdonában? Ezek a tények pedig arra mutatnak rá, hogy a kiszervezés sok nagy vállalkozás alapját képezik, mivel egyre többen rájönnek, hogy így sokkal egyszerűbb és könnyebb dolguk van. Ezek a cégek a világ nagyjai közé tartoznak és a fő tevékenységük kiszervezésen alapul, hiszen az Airbnb segítségével is mások tulajdonában lévő ingatlanokat bérelhetsz. Nem az övék a felelősség, de mégis ez a fő profiljuk.

Te is elengedheted a nyomtatással együtt járó felelősséget, ha az irodai nyomtató vagy nyomtatók terhét másra hárítod. Neked nem kell semmi mással foglalkozni csak a nyomtatással és így olyan időt szabadíthatsz fel, melyet a saját szakterületedre fordíthatsz.

De Te mégis vásárolni szeretnél?

Vannak esetek, amikor az ember úgy érzi, hogy csak a vásárlás a járható út számára. Ha Te is azok közé tartozol, akik ragaszkodnak hozzá, hogy az irodai nyomtató a saját tulajdonában legyen még nem kell elesned a fenti előnyöktől. Saját nyomtatóra kárheted üzemeltetési szolgáltatásunkat, mely megfelelő csomag igénylése esetén pontosan ugyan azt a kényelmi szintet nyújtja, mint a bérlés.

Úgy gondoljuk, mindenki meg tudja ítélni, hogy a vállalkozása számára melyik opció az ideálisabb. Mi minden esetben állunk a rendelkezésedre.

Milyen nyomtatókat tudsz nálunk vásárolni vagy tőlünk bérelni?

Sharp, Lexmark, Epson és Kyocera márkájú nyomtatók találhatók a kínálatunkban. Mind a négyről elmondható, hogy a nyomtató és fénymásoló ipar nagyjai közé tartoznak. Sok éves tapasztalat és fejlesztés tette a készülékeiket ilyen megbízhatóvá és jó minőségűvé.

Nem tudod pontosan, hogy milyen nyomtatót szeretnél?

Egy nyomtató kiválasztása nem olyan egyszerű feladat, hiszen manapság rengeteg különböző funkcióra képesek, de persze az árak is ennek fényében változnak. Nem érdemes olyan irodai nyomtatót választani, ami túl „okos”, mert akkor olyan funkciókért fizetsz, amiket soha nem fogsz használni. Azonban ennek a fordítottja is problémákat fog okozni, hiszen a kevesebb tudás hátráltat majd a munkában. Ha szeretnél segítséget kapni, hogy a legjobb döntést hozhasd meg, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink sok évnyi tapasztalatukkal tudnak hozzájárulni a nagy döntéshez.