Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Nyomtató bérlés Sopron

Nyomtató bérlés Sopron
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Bár a nyomtatásnak egyre kevésbé van jelentősége, hiszen nagyon sok dokumentumot már különböző online terekben kezelünk, azonban nem minden vállalkozás életében van ez így. Bőven akadnak még olyan cégek, akiknek napi szinten akár több száz vagy ezer oldalt kell kinyomtatniuk. Ezt a terhelést, azonban nem bírja bármelyik eszköz.

Az autókereskedőtől az iskolatitkárig

Ezek között a cégek között is nagyok a különbségekés ennek megfelelően az igények is! Vannak, ahol naponta 100-150 oldalt nyomtatnak fekete- fehérben, míg máshol napi 3-400 oldalt és ennek egy részét színesben. Azért, hogy valóban költséghatékony legyen a nyomtatás a célnak legmegfelelőbb eszközt kell választani.

Te már megtaláltad?

Azt tapasztaljuk, hogy a vállalkozás vezetőknek vagy a kompetens személyeknek nincs könnyű dolguk, amikor megválasztják az eszközt. Az a cél, hogy a legjobb ár-érték arányú legyen, a legalacsonyabb költségek mellett. Azonban egy nagy igénybevételt is bíró, jó minőségű eszköz rengeteg befektetést igényel. És, akkor ebben még nincs benne a fenntartása és a szervizelése.

Te mit teszel, amikor gond van a nyomtatóval?

Gondolom keresel egy szakit, aki mihamarabb megjavítja. Ha kerültél már ilyen élethelyzetbe, akkor azt is biztosan tudod, hogy ez nem mindig zajlik annyira gyorsan, mint ahogyan azt Te szeretnéd. Az igazán jó szakembereknek nagyon sok dolga van, ezért sajnos egy kicsit várni kell rájuk. De addig mi történik? Van B terved is?

Nyomtató bérlés Sopron = Ez nem a Te problémád

A nyomtató bérlés egyik nagy előnye, hogy probléma esetén nem Neked kell a szervizeléssel és annak a költségeivel foglalkoznod. Csak bejelented a problémát és a szakembereink a lehető legrövidebb időn belül kiszállnak. Abban az esetben, ha hosszabb időt vesz igénybe a probléma megoldása biztosítunk csere nyomtatót. Ez pedig azt jelenti, hogy nyomtató bérlés esetén nem Neked kell vessződni azokkal a kellemetlenségekkel, amikkel saját eszköz esetén igen.

A rendszeres karbantartásnak köszönhetően kevesebb a meghibásodás

Azt látjuk, hogy a nyomtató tulajdonosok már csak akkor fordulnak szakemberhez, ha valami gond van az eszközzel. Ennek az az általános oka, hogy szeretnének spórolni a költségeken, azonban nem biztos, hogy ez a jobb megoldás. Ahogyan minden eszköznél úgy a nyomtatók esetén is a rendszeres karbantartás segít meghosszabbítani az eszköz élettartamát. Ez pedig azt jelenti, hogy Neked ritkábban kell azzal a kellemetlenséggel számolnod, hogy napokig nem tudtok nyomtatni. Ha úgy érzed, hogy Neked nincs kapacitásod a rendszeres karbantartás leszervezésére, akkor érdemes a nyomtató bérlést választanod.

Nincs óriási kezdő befektetés

A további előnyök közé sorolnám, hogy az első nagy kiadást is megspórolhatjátok. Egy igazán jó nyomtató, ami bírja a mindennapos használatot minimum több százezerbe kerül, de simán a millió fölé is mehetnek a költségek. Erre nem minden cégnek telik akkor sem, ha szüksége lenne egy profi eszközre. Számukra kiváló megoldás a nyomtató bérlés. De, ha megteheted, hogy vásárolj egy saját eszközt, akkor is érdemes elgondolkodni a bérlésen. Ha összeadod az első nagy befektetés és a rendszeres költségeket és azt elosztod havi szinten biztos vagyok benne, hogy többre jön ki, mintha bérelnél egy nyomtatót. Ráadásul utóbbi esetben nem Neked kell a karbantartással foglalkozni, hiszen mi minden problémát leveszünk a válladról.

Hogyan tudjuk biztosítani a gyors segítséget?

Úgy, hogy jelen pillanatban nem az egész országban nyújtunk szolgáltatást, hanem csak Győr, Sopron és Veszprém városokban. Erre azért van szükség, hogy valóban tudjuk tartani magunkat az ígért időpontokhoz, így a szakembereink mindig helyben vannak és a lehető leggyorsabban tudnak reagálni.