Nyomtatók, fénymásológépek bérlése, üzemeltetése Győrben, Sopronban és Veszprémben

Nyomtató bérlés Veszprém

Nyomtató bérlés Veszprém
Kérjük, hogy oszd meg. Köszönjük

Egyre több cég, sőt közintézmény már online tárolja és kezeli a dokumentumokat, azonban még mindig sok olyan terület van, ahol nélkülözhetetlen, hogy nyomtatott formában is meglegyen egy anyag. A Te vállalkozásod életében is fontos szerepet játszik a nyomtatás? Akkor jobb, ha tovább olvasol!

Vásárlás vagy bérlés?

Amikor egy vállalkozásnak napi szinten több száz oldalt kell kinyomtatnia, akkor nem teheti meg, hogy valamelyik technikai áruházban vegyen egy 50.000 Ft-os nyomtatót. Vagyis megteheti, de egészen biztosan nem fogja bírni a sok munkát és tartani azt a tempót, amire szükséged van. Ez pedig azt jelenti, hogy olyan eszközt kell választanod, ami erre az igénybe vételre van tervezve. Azonban ezek sajnos nem 50-60.000-be kerülnek. Az igénybevételtől, gyorsaságtól, minőségtől függően több százezer vagy milliós költség is lehet. És ez még csak a megvásárlást jelenti.

Ott vannak az üzemeltetési és karbantartási költségek is.

Ahhoz, hogy ez az eszköz sokáig működjön a rendszeres karbantartással is foglalkozni kell, szóval a nyomtató mellé keresned kell egy szakit, aki ezeket elvégzi. Persze Ők sem dolgoznak ingyen, így egy újabb rendszeres költséggel számolhatsz az üzemeltetési költségek mellett.

Mi történik, ha elromlik?

Kihívod ugyan azt a szakembert, aki a karbantartást végzi? Ez logikusan is hangzik. De Ő mennyi idő alatt tud kiérni? Ha helyben nem javítható a probléma, akkor tud biztosítani csere készüléket? valószínűnek tartom, hogy nem. Ez pedig azt jelenti, hogy akár napokig vagy hetekig sem lesz nyomtatód.

Nyomtató bérlés Veszprém-> Szabadulj meg a felelősségtől

A nyomtató bérlés nagy előnye, hogy nem Neked kell bajlódni az üzembe helyezéssel, karbantartással és a javítással sem. Ha bármilyen szakmai segítségre van szükséged csak felhívod a szakemberünket, aki a lehető leggyorsabban megoldja a problémádat. Mivel a rendszeres karbantartást is mi végezzük a meghibásodás lehetősége is alacsonyabb lesz, ezért ritkábban érnek majd kellemetlenségek.

Nem tudsz hirtelen több százezret vagy milliót költeni egy jó minőségű eszközre?

Nem minden vállalkozás engedheti meg magának, hogy egyszerre egy nagyobb beruházás keretében megvásároljon egy drága nyomtatót. Számukra a bérlés egy ideális megoldás, hiszen sokkal alacsonyabb kezdő és átlag költségekből egy a munkájához szükséged nyomtatót kap.

Fontos kérdések és válaszok

Tudok, telefonon rendelést leadni?

Igen, az alábbi linkre kattintva ezt is megteheted. Csak ki kell választanod a hozzád legközelebb lévő irodánkat. (https://www.nyomtatoberlesgyor.hu/kapcsolat/)

Több termék egy időben történő rendelése esetén lehet egy szállítási költséggel számolni?

Bérelt készülék üzembe helyezésére nem számítunk fel üzembe helyezési, szállítási költséget, ha a bérlet a 3 hónapot meghaladja.  Nem bérelt, vagy nem szerződött készülékhez történő kellékek, kiegészítők rendelések esetén egy szállítási díjjal lehet kalkulálni.

Tudok bankkártyával fizetni?

Igen, kirendeltségeinken erre is van lehetőség.

Tudtok segíteni az eszköz kiválasztásában?

Igen. A szakembereink felmérik, hogy milyen igényeitek vannak és ennek megfelelően ajánlanak eszközöket.

Hétvégén is nyitva vagytok?

Nem, hétvégén minden üzletünk zárva tart. Szeretnénk, hogy a munkatársainknak legyen lehetősége a családjával lenni és pihenni.